Truck icon

Snelle levering!

Vandaag besteld, morgen geleverd

Container icon

Alle soorten!

Alle formaten, alle soorten afval

Check icon

Alles inclusief!

Levering, ophalen & afvalverwerking

Puincontainer huren in Amsterdam

Een grote opruiming, verbouwing of andere klus op de planning staan? Dan heeft u hier vast een puincontainer in Amsterdam voor nodig. Voor de goedkoopste puincontainers kunt u bij Hartog Containers terecht! Met een puincontainer kunt u uw puinafval gemakkelijk afvoeren. Wij maken het nog makkelijker voor u door uw puinafval zelf af te voeren. Wanneer uw puincontainer vol is, kunt u dit bij ons melden. Wij komen de container dan weer ophalen. U hoeft verder niks extra’s te betalen voor de levering, het ophalen of de verwerking van het afval. Dit omdat wij all-in tarieven hanteren. De huurprijzen van onze containers worden altijd inclusief BTW weergegeven. Dankzij onze voordelen kunt u snel en gemakkelijk een geschikte puincontainer huren in Amsterdam!

Welke afvalsoort is geschikt voor een puincontainer?

U kunt uw puinafval kwijt in een puincontainer. Bij puinafval kunt u denken aan afvalsoorten als baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij verhuren puincontainers van verschillende formaten, waardoor er altijd een container beschikbaar is die het beste bij uw klus past. Wij bieden puincontainers aan van 3 m3 tot wel 15 m3.

Hartog Containers ook andere type containers aan, namelijk:

 

De voordelen van Hartog Containers

Bent u op zoek naar een puincontainer in Amsterdam? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! U heeft bij Hartog Containers de keuze uit een ruim assortiment van de goedkoopste containers. Bij ons hoeft u geen borg te betalen. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid, waardoor u bij ons altijd weet waar u aan toe bent. Bovendien werken wij altijd met all-inclusive prijzen. Hieronder valt ook het gratis plaatsen en ophalen van de containers. Wij zorgen bij het ophalen van de containers tevens voor de verwerking en afvoer van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Indien u vandaag een puincontainer bij Hartog Containers huurt, dan wordt deze morgen al bij u in Amsterdam geleverd! Hierdoor kunt u snel en zorgeloos van start gaan met uw geplande klus, verbouwing of opruiming. Met onze goedkoopste containers wordt uw klus gegarandeerd een succes!

Heeft u vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wilt u weten welke container u het beste kunt huren voor uw klus? Neemt u dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met u mee!