Skip to content

Puincontainer huren Apeldoorn

Heb jij een klus gepland staan waarvoor je een puincontainer wilt huren in Apeldoorn? Dan staat Hartog Containers voor je klaar! Onze puincontainers maken het een stuk gemakkelijker om je puinafval te laten afvoeren. Is je container vol, dan kan je dit bij ons melden. Wij zorgen er dan voor dat je afval opgehaald, afgevoerd en verwerkt wordt. Wij werken altijd met all-in tarieven. Alle huurprijzen van onze Hartog containers worden inclusief BTW weergegeven. Profiteer van onze voordelen en kom eenvoudig tot een geschikte container voor jouw klus in Apeldoorn!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten zijn geschikt voor een puincontainer?

Met een puincontainer kun jij je puinafval gemakkelijker kwijt tijdens het klussen. Denk bij puinafval aan afval als baksteen, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Je kunt bij ons puinafval containers huren van 3 m3 tot wel 15 m3. Daarom kom je bij Hartog Containers altijd tot de container die het meest passend is voor jouw klus.

Ben je toch op zoek naar een andere type container in Apeldoorn om jouw afval in kwijt te kunnen? Dan bieden wij naast puincontainers ook de volgende containers:

Waarom Hartog Containers?

Wil jij voor je geplande klus een container huren? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Wij bieden een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Je hoeft geen borg te betalen voor onze containers. Doordat wij veel waarde hechten aan duidelijkheid weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Dit zonder dat je voor extra kosten komt te staan. Onder onze all-in tarieven valt ook het gratis plaatsen en ophalen van je bestelde container. Ook zorgen wij zelf voor de verwerking en afvoer van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Huur jij vandaag nog een puincontainer bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Apeldoorn geleverd! Dit maakt dat je met onze containers snel en zorgeloos van start kunt gaan met jouw geplande klus. En één ding is zeker: met onze goedkoopste containers wordt het gegarandeerd een succes!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.