Skip to content

Puincontainer huren Elburg

Ga jij binnenkort klussen en heb je hiervoor een puincontainer nodig in Elburg? Hartog Containers staat voor je klaar! Wij beschikken over een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen! Onze puincontainers maken het een stuk gemakkelijker om je puinafval te laten afvoeren. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Wij werken met all-in tarieven. Hierdoor hoef je geen extra kosten te betalen voor het leveren, ophalen of verwerken van je puinafval. Dankzij onze voordelen kun je snel en gemakkelijk een geschikte puinafval container huren voor jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten mogen in een puincontainer?

Door een puincontainer te huren bij Hartog Containers, kun jij je puinafval op een eenvoudige manier laten afvoeren. Voorbeelden van puinafval zijn: baksteenpuin, betonpuin, tegelwerk, keramiek, stoeptegels, straatklinkers, dakpannen en grind. Hartog Containers verhuurt puincontainers van verschillende formaten. Wij beschikken over puincontainers van 3m3 tot wel 15m3.

Toch een ander type container in Elburg nodig voor jouw geplande klus? Dan bieden wij naast puincontainers ook de volgende containers:

De voordelen van Hartog Containers

Wil jij voor je klus een container huren? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste all-in prijzen, zonder dat je hierover borg hoeft te betalen. Wij bezorgen je container kosteloos. Wanneer je container vol is, kun je dit bij ons melden, dan halen wij jouw container gratis op. Bovendien zorgen wij bij het ophalen van de container voor de verwerking en de afvoer van je afval. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid in onze werkwijze. Zo weet je bij ons altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Vandaag besteld, morgen bezorgd in Elburg!

Huur jij vandaag nog een puincontainer bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Elburg geleverd! Dit maakt dat je met onze containers snel en zorgeloos van start gaan met jouw geplande verbouwing of klus. Met onze goedkoopste containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb jij vragen over welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 033 200 27 52, ons e-mailadres: info@hartog-ccontainers.nl of het contactformulier. Wij staan voor je klaar!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.