Skip to content

Een puincontainer huren in Hilversum

Heb jij een opruiming, verbouwing of een andere klus gepland staan en heb je hiervoor een puincontainer in Hilversum nodig? Dan kun je voor de goedkoopste puincontainers bij Hartog Containers terecht! Je kunt jouw puinafval gemakkelijk afvoeren in een puincontainer. Wij maken dit nog makkelijker voor je door jouw puinafval zelf af te voeren. Wanneer je puincontainer vol is, kun jij dit bij ons melden. Dan komen wij de container ophalen. Wij hanteren all-in tarieven. Daarom hoef je niks extra’s te betalen voor het leveren, ophalen of verwerken van het afval. De huurprijzen van onze containers worden altijd inclusief BTW weergegeven. Dankzij onze voordelen kun jij snel en gemakkelijk een geschikte puincontainer huren in Hilversum!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afvalsoort is geschikt voor een puincontainer?

Tijdens jouw klus kun jij je puinafval kwijt in een puincontainer. Met puinafval worden afvalsoorten bedoeld zoals baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij verhuren puincontainers van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3. Daardoor kom jij altijd tot de container die het beste bij jouw klus past!

Ben je toch niet op zoek naar een puincontainer, maar naar een ander soort container in Hilversum voor jouw afval? Dan biedt Hartog Containers ook de volgende type containers aan:

 • Groenafval container: geschikte afvalsoorten voor deze container zijn bladeren, takken en snoeiafval
 • Bouw- en sloopafval container: geschikte afvalsoorten voor deze container zijn hout, metaal en vloerbedekking
 • Grofvuil container: geschikte afvalsoorten voor deze container zijn kasten, bedden en vloerbedekking
 • Bouwafval container: geschikte afvalsoorten voor deze container zijn oude inboedel en grofvuil
 • Houtafval container: geschikte afvalsoorten voor deze container zijn hardhout, multiplex, spaanplaat en geverfd hout
 • Grondafval container: geschikte afvalsoorten voor deze container zijn visueel schone grond, graszoden, tuinaarde en klei
 • Dakafval container: geschikte afvalsoorten voor deze container zijn dakleer, bitumen en isolatiematerialen

De voordelen van Hartog Containers

Ben jij voor jouw geplande klus op zoek naar een puincontainer in Hilversum? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment van de goedkoopste containers. Je hoeft hier overigens geen borg voor te betalen. Wij hechten namelijk veel waarde aan duidelijkheid. Daardoor weet je bij ons altijd waar jij aan toe bent. Wij werken met all-inclusive prijzen. Dit betekent ook dat wij jouw container gratis plaatsen en weer gratis ophalen. Bij het ophalen van de container zorgen wij tevens voor de verwerking en de afvoer van je afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wanneer je vandaag een puincontainer bij Hartog Containers huurt, wordt deze morgen al bij jou in Hilversum geleverd! Hierdoor kun je snel en zorgeloos van start gaan met jouw geplande klus. Met onze goedkoopste containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.