Skip to content

Puincontainer huren in Leusden

Ben jij binnenkort van plan om te klussen en heb je hiervoor een puincontainer nodig? Dan staat Hartog Containers voor je klaar! Wij bieden containers aan met de scherpste prijzen waarmee je op een gemakkelijke manier jouw puinafval kunt afvoeren. Mocht je puincontainer vol zijn, dan kun je dit bij ons melden en halen wij de container op. Je hebt bij ons altijd te maken met all-in tarieven. Dit betekent dat je geen extra kosten hoeft te verwachten voor het leveren, ophalen of verwerken van jouw puinafval. Al onze prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Kortom: met de voordelen van Hartog Containers huur je snel en gemakkelijk een puincontainer in Leusden voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m3


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten mogen in een puincontainer?

Jij kunt je puinafval gemakkelijk kwijt in een puincontainer. Denk bij puinafval aan afval, zoals baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij bieden containers van verschillende formaten aan. Containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Daarom kom je bij ons altijd voor iedere klus, klein of groot, tot de meest geschikte container.

Ben jij toch niet op zoek naar een puincontainer om jouw vrijkomende afval in kwijt te kunnen? Dan bieden wij ook containers in Leusden aan voor andere afvalsoorten. Hierbij gaat het om de volgende type containers:

 • Bouw- en sloopafval container: afvalsoorten die je hierin kwijt kunt, zijn onder andere hout, metaal en vloerbedekking
 • Grofvuil container: afvalsoorten die je hierin kwijt kunt, zijn onder andere kasten, bedden en vloerbedekking
 • Groenafval container: afvalsoorten die je hierin kwijt kunt, zijn onder andere takken, bladeren en snoeiafval
 • Bouwafval container: afvalsoorten die je hierin kwijt kunt, zijn onder andere oude inboedel en grofvuil
 • Houtafval container: afvalsoorten die je hierin kwijt kunt, zijn onder andere hardhout, multiplex, spaanplaat en geverfd hout
 • Grondafval container: afvalsoorten die je hierin kwijt kunt, zijn onder andere visueel schone grond, tuinaarde, graszoden en klei
 • Dakafval container: afvalsoorten die je hierin kwijt kunt, zijn onder andere dakleer, bitumen en isolatiematerialen

De voordelen van Hartog Containers

Wil jij een puincontainer huren in Leusden? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie. Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment aan containers met de scherpste prijzen. Containers waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Wij werken altijd met all-in tarieven. Hier zit ook het gratis plaatsen en ophalen van jouw container bij in. Bovendien zorgen wij bij het ophalen van je container voor de verwerking en de afvoer van jouw afval. Bij Hartog Containers weet jij altijd goed waar je aan toe bent.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wanneer je vandaag een puincontainer bij Hartog Containers huurt, wordt deze morgen al bij jou in Leusden geleverd. Dit betekent dat je daarom snel en zorgeloos van start kunt met jouw geplande klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 52, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.