Skip to content

Puincontainer huren Nijkerk

Ben jij van plan om binnenkort te gaan klussen en heb je hier een puincontainer nodig in Nijkerk? Dan staan wij voor je klaar! Door onze puinafval containers te huren, kun jij gemakkelijk je puinafval laten afvoeren. Bij Hartog Containers maken wij dit nog gemakkelijker voor je door het verzamelde puinafval zelf af te voeren. Wanneer je container vol is, kun je dit bij ons melden en dan halen wij jouw container gratis op. Wij werken met all-in tarieven. Op onze website worden al onze huurprijzen inclusief BTW weergegeven.

Met de voordelen van Hartog Containers kom je snel en eenvoudig tot een geschikte puincontainer voor jouw klus in Nijkerk!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten mogen in een puincontainer?

Als je een puincontainer huurt bij Hartog Containers, kun jij je puinafval op een gemakkelijke manier af laten voeren. Bij puinafval kun je denken aan: baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij verhuren containers van diverse formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3. Een kleine of grote klus: bij Hartog Containers kom je tot de meest geschikte container voor jouw klus!

Heb je toch een andere container in Nijkerk nodig voor jouw geplande klus? Dan kun je ook bij ons terecht voor de volgende type containers:

De voordelen van Hartog Containers

Ben jij voor je geplande klus op zoek naar een puincontainer in Nijkerk? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Wij hebben een ruim assortiment aan containers met de scherpste all-in prijzen. Hiervoor hoef je geen borg te betalen. Doordat wij werken met all-in tarieven, plaatsen en halen wij je bestelde container gratis op. Bovendien zorgen wij bij het ophalen van de container voor de verwerking en de afvoer van je afval. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid in onze werkwijze. Dit maakt dat je bij ons altijd weet waar jij aan toe bent en niet voor extra’s hoeft te betalen.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wanneer je vandaag een puincontainer bij Hartog Containers besteld, wordt deze morgen al bij jou in Nijkerk geleverd! Wat dit betekent? Met onze containers kun je snel en zorgeloos aan de slag met jouw geplande klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 52, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.