Skip to content

Puincontainer huren Nunspeet

Wil jij binnenkort gaan klussen en daarom een puincontainer huren in Nunspeet? Dan ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Het huren van onze puincontainer maakt puinafval afvoeren een stuk gemakkelijker. Op onze website worden al onze huurprijzen inclusief BTW weergegeven. Je bestelt hier binnen enkele klikken tegen all-in tarieven een puincontainer voor jouw klus in Nunspeet.

Met de voordelen van Hartog Containers kom je snel en eenvoudig tot een geschikte puincontainer voor je klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Puinafval afvoeren in Nunspeet

Je puinafval eenvoudig laten afvoeren kan met de puincontainers van Hartog Containers. Bij puinafval kun je denken aan afval als baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij beschikken over containers van 3 m3 tot 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus bij ons terecht kunt voor een geschikte container.

Heb je toch een andere type container in Nunspeet nodig voor je geplande klus? Wij verhuren naast puincontainers ook de volgende containers:

Waarom Hartog Containers?

Ben jij voor je klus op zoek naar een puincontainer in Nunspeet? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie. Wij bieden een ruim assortiment van containers met de scherpste prijzen. Wij werken met all-in tarieven. Wat dit betekent? Dat je bij ons geen extra kosten betaalt voor het leveren, ophalen of verwerken van je puinafval. Daarbij betaal je geen borg voor het huren van de container.

Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Dit maakt dat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent.

Vandaag besteld, morgen geleverd in Nunspeet!

Bestel jij vandaag nog een puincontainer bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Nunspeet geleverd! Dit betekent dat je snel en zorgeloos van start kunt met je geplande klus. En met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 52, ons e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.