Skip to content

Puincontainer huren in Soest

Wil jij binnenkort gaan klussen en heb je hiervoor een puincontainer nodig in Soest? Dan staat ons team voor je klaar! Door onze puinafval containers te huren, kun jij je puinafval gemakkelijk laten afvoeren. Wij maken dit nog gemakkelijker voor je door het verzamelde puinafval zelf af te voeren. Wanneer je container vol is, kun je dit bij ons melden en halen wij jouw container gratis op. Wij werken met all-in tarieven, waardoor je geen extra kosten hoeft te betalen voor het leveren, ophalen of verwerken van je puinafval. Op onze website worden al onze huurprijzen inclusief BTW weergegeven. Kortom: met de voordelen van Hartog Containers kom je snel en eenvoudig tot een geschikte puincontainer voor jouw klus in Soest!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten mogen in een puincontainer?

Door een puincontainer te huren bij Hartog Containers, kun jij je puinafval op een gemakkelijke manier laten afvoeren. Voorbeelden van puinafval zijn: baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij verhuren diverse containers van verschillende formaten. Deze formaten zijn van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, tot de meest geschikte container komt bij Hartog Containers.

Wens je toch liever een andere type container voor jouw geplande klus? Dan kun je bij Hartog Containers ook terecht voor de volgende type containers in Soest:

De voordelen van Hartog Containers

Ben jij voor je geplande klus op zoek naar een puincontainer in Soest? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Wij bieden een ruim assortiment aan containers met de scherpste all-in prijzen, zonder dat je hiervoor borg hoeft te betalen. Omdat wij werken met all-in tarieven, plaatsen en halen wij jouw bestelde container gratis op. Bovendien zorgen wij bij het ophalen van de container voor de verwerking en afvoer van het afval. Wij hechten namelijk veel waarde aan duidelijkheid in onze werkwijze. Dit zorgt ervoor dat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent en je niet voor extra kosten komt te staan.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel je vandaag nog een puincontainer bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Soest geleverd! Dit houdt in dat je met onze containers snel en zorgeloos aan de slag kunt met jouw geplande klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus zeker een succes!

Heb je vragen over welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.