Skip to content

10 m³ container voor Dakafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

10 m³ container voor Grondafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

10 m³ container voor Groenafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

Let op: geen grond/tuingrond in de groenafval container.

10 m³ container voor Houtafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

10 m³ container voor Schoon puin

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

10 m³ container voor Bouw- en sloopafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

10 m³ container voor Grofvuil

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

Let op: indien er ander afval in de container aanwezig is, zullen wij hier een toeslag voor berekenen welke je achteraf gefactureerd krijgt.

Schoon metsel-, steen- en betonpuin, hout, metaal (leidingen, binten e.d), diverse kunststoffen en rubber, plaatmateriaal, vloerbedekking (maximaal 30%), verpakkingsmaterialen van kunststof, plastics, karton, gips.

Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal. Matrassen, ook matrassen van slaapbanken en ligstoelen. Huishoudelijk afval of bedrijfsafval, golfplaten, gipsvezelplaten. Dakleer, bitumen, dakgrind met aanklevend materiaal. Accu’s (bijtende of irriterende stoffen). Gevaarlijk en/ of (klein) chemisch afval. Autobanden, fietsbanden, motorbanden e.d. Apparaten met accu’s en batterijen. Koelkast, vriezer of andere vloeistof houdende apparaten. Stoffen die stankoverlast veroorzaken. Verf en verdunningsresten (chemisch afval). Organisch afval. Gasflessen.

Baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen, grind, natuursteen, kalkzandsteen

Asfalt, gasbeton / Ytong / Cellenbeton, gips, gipsblokken, gipsplaten, dakgrind, glas

Spaanplaat, multiplex, MDF, geperst hout, vezelplaat, hardhout, deuren zonder ruiten en metaal, geverfd hout, laminaat

Bielzen, geïmpregneerd/ gewolmaniseerd hout, verbrand hout, niet-houten materialen, ondervloeren

Takken, Snoeiafval, Bladeren, Grasmaaisel.

Let op: geen grond/tuingrond in de groenafval container.

Bielzen, Grond en tuinaarde, Zand, Graszoden, Japanse duizendknoop (plantensoort)

Dakleer, Dakbedekking, Bitumen (en voorgaande verlijmd met isolatiematerialen)

Andere materialen

Visueel schone grond, Tuinaarde, Graszoden, Zand, Klei

Vervuilde grond, Mogelijk verontreinigde grond, Grond met Japanse duizendknoop (plantensoort)

Kasten, Bedden, Vloerbedekking/ linoleum/ vloerzeil, Keukenbladen, Stoelen, Banken, Tafels.

Matrassen, koelkasten en vriezers. (tenzij er een toeslag wordt betaald)
Autobanden.

Clear

Container 10 m3 gesloten

Heb jij binnenkort een gesloten container van 10 m3 nodig voor jouw geplande klus? Dan kun je bij Hartog Containers terecht! Wanneer je een klus op de planning hebt staan, is het mogelijk om een gesloten container van 10 m3 te huren. Een gesloten container voorkomt dat dieren jouw afval verspreiden. Daarbij is het niet mogelijk dat het afval uit de container waait. De gesloten container van 10 m3 is 400 cm in de lengte, 180 cm in de breedte en 160 cm in de hoogte. In het onderstaande overzicht kun je bekijken welke afvalsoorten wel en niet zijn toegestaan per type container. Zo weet je precies welke container past bij het afval van jouw geplande klus

Let op: wanneer er ander afval in de container wordt gelegd dan is aangegeven, verrekenen wij een extra toeslag en sturen wij achteraf een factuur.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende formaten van containers die geschikt zijn voor iedere afvalsoort. Als je besteld op werkdagen, bezorgen wij de container binnen 24 uur op de gewenste locatie. Daarbij halen wij je container op en zorgen wij zelf voor de verwerking en de afvoer van je afval. Dit alles dankzij onze all-in tarieven!

 

Container 10 m3 gesloten huren?

Wil jij een gesloten container van 10 m3 huren, maar heb je hier nog een vraag over? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via de mail, de telefoon of ons contactformulier. Wij staan voor je klaar om tot een geschikte container te komen voor jouw geplande klus!

Hoogte lading container

De gesloten containers van 10 m3 kun je tot maximaal 20 cm boven de rand vullen. Wanneer er meer dan de aangegeven hoeveelheid in de container is geplaatst, wordt de container niet afgevoerd. Dit in verband met de veiligheid van onze chauffeurs. In dit geval wordt er een extra rit in rekening gebracht.

Levertijd container

Bij Hartog Containers geldt: vandaag besteld, morgen op jouw gewenste locatie! Als je op werkdagen een container bij ons besteld, wordt deze de volgende dag al bij jou op de gewenste locatie geleverd. Indien je een voorkeur hebt voor een specifiek dagdeel, dan kun je dit aangeven in het bestelformulier. Het is hiervoor handig om te weten dat wij onze containers doordeweeks uiterlijk tot 18.00 uur leveren.

Aanwezigheid bij plaatsing

Je hoeft niet aanwezig te zijn bij de plaatsing van de container. Echter, dit geldt alleen als je op het bestelformulier genoeg informatie hebt gegeven over de gewenste locatie voor de container. Daarbij dien je ook telefonisch bereikbaar te zijn. Onze chauffeur zal je container zo dichtbij mogelijk op de gewenste plek plaatsen. Meld het bij ons wanneer je een specifieke locatie in gedachten hebt. In dat geval is het van belang om aanwezig te zijn tijdens de plaatsing, zodat je de gewenste locatie aan kunt wijzen. Vooraf dien je de plek wel vrij te maken. Hiermee worden extra kosten en een verkeerde rit voorkomen.

Annuleren bestelling

Bij Hartog Containers is het mogelijk je bestelling te annuleren. Je kunt je bestelling kosteloos annuleren als de chauffeur nog niet onderweg is met de container of deze nog niet is geplaatst. Is een van beide situaties wel het geval, dan worden er kosten in rekening gebracht. Houd rekening met €102,85 inclusief BTW. Dit bedrag wordt afgetrokken van het reeds betaalde bedrag van je bestelling. Het resterende bedrag storten wij vervolgens terug.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.