Skip to content

Grofvuil container huren Ermelo

Op zoek naar een Grofvuilcontainer in Ermelo? Als je binnenkort aan het klussen gaat en een grofvuilcontainer wilt huren in Ermelo, dan staat Hartog Containers voor je klaar! Bij ons kun je gemakkelijk je grofvuil kwijt in onze containers, waarbij wij zorgen voor de afvoer en verwerking van het afval. Op onze website kun je in slechts enkele stappen een grofvuilcontainer huren in Ermelo, tegen all-in tarieven inclusief BTW. Profiteer snel van onze voordelen en beschik snel over een geschikte container voor jouw project!

Container 3 m³








Container 6 m³








Container 10 m3






Container 10 m³ gesloten






Container 15 m³





Grofvuil





Bouw- en sloop






Schoon puin




Houtafval






Groenafval






Grondafval



Dakafval





Grofvuil afvoeren in Ermelo

Met een grofvuilcontainer kun je tijdens je klus gemengd afval eenvoudig laten afvoeren. Denk hierbij aan oude inboedel zoals bedden, kasten, keukenbladen en banken. Onze grofvuilcontainers zijn beschikbaar in diverse formaten, variërend van 3 m³ tot wel 15 m³. Of je nu een kleine of grote klus hebt, voor elke situatie hebben wij een passende grofvuilcontainer beschikbaar.

Soorten afvalcontainers van Hartog Containers

Heb jij toch een andere container in Ermelo nodig voor jouw afvalsoort? Naast grofvuil containers verhuren wij ook de volgende type containers:

Zo bieden we bouwafvalcontainers aan voor het afvoeren van inboedel en isolatiemateriaal. In onze bouw- en sloopafvalcontainers kun je hout, metaal en vloerbedekking kwijt. Ook bieden we schoon puin containers aan waarin je al je puin kwijt kan. Voor specifieke afvalsoorten hebben we ook aparte containers. Zo zijn er dakafvalcontainers voor dakleer, bitumen en isolatiematerialen, groenafvalcontainers voor takken, snoeiafval en bladeren, en houtafvalcontainers voor hout, multiplex en spaanplaat. Daarnaast hebben we grondafvalcontainers voor schone grond, aarde en zand.

De voordelen van Hartog Containers

Als je een grofvuilcontainer wilt huren in Ermelo, ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan containers tegen scherpe all-in prijzen. Wij hechten waarde aan duidelijkheid, daarom zijn al onze tarieven inclusief gratis plaatsing en ophalen van de container, en zorgen wij zelf voor de afvoer en verwerking van het afval. Bij ons betaal je geen borg voor het huren van een container.

Vandaag besteld, morgen bezorgd in Ermelo!

Als je vandaag een grofvuilcontainer bestelt bij Hartog Containers, wordt deze morgen al bij jou in Ermelo geleverd. Zo kun je snel van start met je klusproject. En dankzij onze voordelige tarieven wordt jouw klus gegarandeerd een succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je advies over welke container het beste past bij jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, ons e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.