Skip to content

Ga jij binnenkort klussen, verbouwen of heb je een andere klus op de planning staan waar je een container voor nodig hebt in Veenendaal? Dan ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Bij ons kun je terecht voor containers van diverse formaten die geschikt zijn voor ieder soort afval. Via enkele korte stappen kun je tegen all-in tarieven een container huren in Veenendaal. Al onze prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Daarnaast zorgen wij bij het ophalen van de containers zelf voor de verwerking en de afvoer van het afval. Wij helpen je graag bij jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Heb jij een container nodig in Veenendaal? Dan kun je dit gemakkelijk regelen bij Hartog Containers. Bij ons kun je kiezen uit containers van verschillende formaten. Deze formaten zijn van 3 m3 tot 15 m3. Dit betekent dat jij voor elke klus, groot of klein, terecht kunt bij Hartog Containers.

Daarbij bieden wij verschillende soorten containers aan die geschikt zijn voor diverse afvalstromen. Hiervoor kun je kiezen uit de volgende containers:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Hartog Containers is de plek om de geschikte container voor jouw klus te huren! Waarom? Wij beschikken over een ruim assortiment van de goedkoopste containers. Hier hoef je geen borg voor te betalen. De prijzen op onze website worden altijd all-inclusive weergegeven. Daarbij plaatsen en halen wij jouw container gratis op. Ook zorgen wij bij het ophalen van de container voor de afvoer en de verwerking van jouw afval. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent, omdat wij veel waarde hechten aan duidelijkheid binnen onze werkwijze.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel je vandaag nog een container bij Hartog Containers, dan wordt deze morgen al bij jou in Veenendaal geleverd! Dit zorgt ervoor dat je snel en zorgeloos van start kunt gaan aan jouw geplande klus. Door onze containers wordt je klus gegarandeerd een succes! Het scheiden van afval begint tenslotte met het beschikken over een passende container.

Wil je graag weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij staan voor je klaar!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.