Skip to content

Container huren Ede

Ben jij binnenkort van plan om te verhuizen, verbouwen of heb je een andere klus op de planning staan waarbij je een container nodig hebt in Ede? Dan staat Hartog Containers voor je klaar! Wij beschikken over verschillende containers van diverse formaten voor iedere afvalsoort. Op onze website kun je via enkele stappen tegen all-in tarieven een container huren in Ede. Al onze prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Naast het verhuren van de containers, zorgen wij zelf ook voor de verwerking en de afvoer van het afval. Wij helpen je graag!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Heb jij een container nodig voor jouw klus in Ede? Dan is dat makkelijk te regelen bij Hartog Containers! Bij ons heb je de keuze uit containers van verschillende formaten. Deze formaten zijn van 3 m3 tot 15 m3. Wat betekent dit? Je kunt dus bij ons terecht voor zowel grote als kleine klussen!

Wij bieden containers in Ede aan die geschikt zijn voor verschillende afvalstromen. Je kunt hiervoor kiezen uit de volgende containers:

Waarom Hartog Containers?

Hartog Containers is de plek om jouw container te huren! Waarom? Bij Hartog Containers houden we van duidelijkheid. Hierdoor weet je bij ons altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Wij bieden een ruim assortiment aan van de goedkoopste containers. Hiervoor hoef je geen borg te betalen. Verder werken wij met all-inclusive prijzen. Hieronder valt het gratis plaatsen en halen van jouw container. Tevens zorgen we bij het ophalen van de container voor de afvoer en de verwerking van je afval.

Vandaag bestellen, morgen kosteloos getransporteerd naar Ede

Wanneer je vandaag een container bij Hartog Containers besteld, wordt deze morgen al bij jou in Ede geleverd! Dit maakt dat je snel en zorgeloos kunt starten met jouw geplande klus. Door onze containers wordt je klus gegarandeerd een succes! Het scheiden van afval begint immers met een passende container.

Wil je graag weten welk afval geschikt is voor welke container? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.