Skip to content

Ben jij van plan om binnenkort te gaan klussen en heb je hiervoor een container in Nijkerk nodig? Dan ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Je kunt bij ons terecht voor containers van verschillende formaten voor iedere afvalsoort. Via enkele korte stappen kun je tegen all-in tarieven een container huren in Nijkerk. Al onze prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Ook zorgen wij bij het ophalen van de containers zelf voor de verwerking en de afvoer van het afval. Wij dragen graag bij aan het realiseren van jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Heb jij een container nodig in Nijkerk? Dan kun je dit makkelijk regelen bij Hartog Containers. Wij bieden containers aan van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot 15 m3. Dit maakt dat je voor elke klus, klein of groot, bij ons terecht kunt. Onze containers zijn geschikt voor diverse afvalstromen. Je hebt de keuze uit de volgende type containers in Nijkerk:

Waarom Hartog Containers?

Ben jij op zoek naar een container in Nijkerk? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie voor jouw klus! Waarom? Omdat wij beschikken over een ruim assortiment aan de goedkoopste containers. Hier hoef je overigens geen borg voor te betalen. Onze prijzen worden op onze website altijd all-inclusive weergegeven. Ook plaatsen en halen wij jouw containers gratis op. Daarbij zorgen we bij het ophalen van de container voor de afvoer en de verwerking van jouw afval. Bij Hartog Containers hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Dit houdt in dat je bij ons altijd weet waar jij aan toe bent en niet voor onverwachte extra kosten komt te staan.

Vandaag besteld, morgen gratis bezorgd in Nijkerk

Als je vandaag een container bij Hartog Containers besteld, dan wordt deze morgen al bij jou in Nijkerk geleverd! Dit maakt dat je snel en zorgeloos van start kunt gaan aan jouw klus. Door onze containers wordt je klus gegarandeerd een succes! Het scheiden van afval begint tenslotte met het beschikken over een passende container.

Wil jij graag weten welk afval geschikt is voor welke container? Of heb je vragen over welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij staan voor jou klaar!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.