Skip to content

Veelgestelde vragen

De levertijd van onze containers is, indien je op werkdagen bestelt, binnen 24 uur. Je kunt het gewenste tijdstip van leveren tijdens je bestelling (in blokken van 4 uur) aangeven. Dit is voorkeurstijdstip, wij kunnen niet garanderen dat op het gewenste tijdstip de container geleverd wordt. Ook wij moeten ons aan de verkeersregels houden 😊.

Vandaag besteld is morgen al leveren. De volgende uitzonderingen gelden hier echter op: zondag en feestdagen.

Moet je aanwezig zijn bij wanneer de container wordt afgeleverd? Nee, hoor. Indien het duidelijk is aangegeven waar de container geplaatst moet worden, zullen wij deze daar (zo dichtbij als mogelijk) plaatsen. Het beste kun je de exacte locatie afzetten met bijvoorbeeld pylonen of afzetlint, zodat wij zeker weten dat er niet iets in de weg staat.

Het liefst hebben wij wel je mobiele telefoonnummer, zodat wij bij twijfel of onvoorziene omstandigheden even kunnen bellen en een alternatieve locatie kunnen afspreken.

Een bestelling kun je natuurlijk annuleren. Is de container nog niet geplaatst, of de chauffeur nog niet onderweg dan kan dit kosteloos. Is de container al geplaatst, of de chauffeur al onderweg dan zullen wij €105,00 (incl. BTW) in rekening brengen. Dit wordt van jouw reeds betaalde bedrag afgetrokken, het restant storten wij terug. Wil je annuleren dan kun je ons bellen op: 033-4617180

De container mag tot maximaal 20 centimeter boven de rand gevuld worden. Indien de container hoger beladen is en deze wordt meegenomen door de chauffeur, worden extra kosten berekend.

Hiervoor verwijzen we je graag naar deze pagina

De bestellingen doe je via onze webshop. Maar, je kunt ons natuurlijk wel altijd bellen voor vragen en advies. Wij zijn bereikbaar via het nummerp: 033-4617180

Ja, wij leveren door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Nee, de container moet blijven staan zoals de chauffeur hem heeft neergezet. Als de container toch verplaatst is, waardoor de chauffeur hem niet meer kan opladen, wordt er een extra rit berekend van € 105,00 (incl BTW).

Indien je meerdere afvalsoorten hebt, kan het voordeliger zijn om per afvalsoort een container te bestellen. Over het algemeen is dit van toepassing bij een grondige verbouwing van een complete woning of groter. Bij een kleine verbouwing van bijvoorbeeld alléén een badkamer zal het prijsverschil klein zijn en adviseren wij een container voor Bouw- en Sloopafval.

Dit is afhankelijk van de hoeveelheid afval dat je hebt. Een kubieke meter, m3, is 1 meter lang, 1 meter breed en 1 meter hoog. De verschillende afmetingen per container staan bij de afbeeldingen vermeld. Houd er wel rekening mee dat aan de voorzijde van de container altijd voldoende ruimte moet zijn, zodat de vrachtwagen de container kan plaatsen en ophalen.

Ja, dat is mogelijk. Maar let op: je dient dit wel door te geven voordat onze chauffeur de container op komt halen. Je kunt de wijziging van het soort afval aan ons doorgeven per telefoon of via de chat. Indien er dan een extra bedrag betaald moet worden, wordt hiervoor een betaalverzoek gestuurd.

Je kunt ons altijd bellen op: 033-4617180. Ook kun je gebruik maken van de chat op de website om jouw vraag stellen.

Ja, het plaatsen van een container op jouw oprit is mogelijk als hiervoor voldoende ruimte is. Houd er wel rekening mee dat aan de voorzijde van de container altijd voldoende ruimte moet zijn, zodat de vrachtwagen de container kan plaatsen en ophalen. De chauffeur zal ter plaatse beoordelen of de container daadwerkelijk op de gewenste plaats geplaatst kan worden.

Op je oprit of andere vormen van straatwerk is het verstandig om een (rubberen) plaat onder de container te plaatsen. Doordat de container gevuld wordt zal hij veel zwaarder worden en is de kans aanwezig dat deze schade aan het straatwerk veroorzaakt, wat natuurlijk zonde is. Eventuele schades door dit toedoen zijn voor eigen risico.

Ja, maar hiervoor moet je wel een vergunning aanvragen bij de gemeente. Wij leveren de container binnen 24 uur na je bestelling. Helaas kan het bij de gemeente wat langer duren, dus vraag je vergunning tijdig aan!

Je kunt bij ons betalen op de volgende manieren:

iDeal

De container wordt opgehaald, zodra jij ons hier de opdracht voor geeft. Dus is de container (bijna) vol? Bel ons of vul het ophaalformulier op onze website in om een afspraak in te plannen. Ons advies is om dit zo tijdig mogelijk door te geven, zodat de container niet onnodig lang blijft staan.

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen: € 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 124,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Container huren bij Hartog Containers

Wij beschikken over containers van verschillende formaten voor iedere afvalsoort. Dit maakt dat je voor elke klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor een geschikte container. Bestel je vandaag een Hartog Container? Dan wordt deze morgen al bij jou bezorgd!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.