Skip to content

Jouw huis opruimen

Ga je binnenkort jouw huis opruimen? Misschien ben je van plan om die langverwachte renovatie uit te voeren, oude spullen weg te doen of gewoon om wat meer ruimte in je huis te creëren. Wat je reden ook is, het organiseren en weggooien van overbodige spullen kan een hele klus zijn. Iets wat deze opruiming makkelijker maakt, is het huren van een passende container. Maar welke heb je nodig en waarom is het handig? Op deze pagina vertellen wij hier meer over!

Je huis opruimen? Kies voor een goede voorbereiding

Is het tijd om jouw zolder aan te pakken, ga je jouw garage opruimen of kan je hele huis wel een opruimbeurt gebruiken? Bij het opruimen van je huis sta je vaak versteld over hoeveel spullen je hebt die je niet gebruikt of nodig hebt. Het is daarom goed om eens in de zoveel tijd spullen te sorteren, zodat je een grote opruiming voorkomt. 

Bij het opruimen kom je vaak tot de ontdekking dat je veel dingen hebt die eigenlijk gewoon stof staan te vangen. Welke spullen wil je bewaren en welke spullen kan je wegbrengen naar een goed doel of kringloop? In sommige gevallen zijn spullen oud en kapot en wil je het liever weggooien. In al deze gevallen is een plan van aanpak handig. Heb je opbergdozen nodig, wil je jouw afval zelf wegbrengen naar de stortplaats of kies je voor een passende container waar je al jouw huishoudelijk afval of grofvuil in kwijt kan?

Welke container is geschikt voor huishoudelijk afval?

Een container huren voor jouw grote opruiming, is ideaal. Waarom? Het hebben van een container op jouw terrein maakt het eenvoudig om afval te verzamelen. Dat betekent geen gedoe meer met meerdere ritjes naar de stortplaats. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de juiste afvalverwerking. Want als je een container huurt bij Hartog Containers wordt jouw afval op de juiste manier verwerkt en wordt de container gebracht en opgehaald.

Maar welke container is geschikt voor huishoudelijk afval? Een passende container voor jouw grote opruiming is een grofvuil container. Een grofvuil container is een container waar je grote en zware voorwerpen in kwijt kan. Het is geschikt voor verschillend gemengd afval, zoals oud inboedel, servies, vuilniszakken en pannen. Erg handig dus voor grote opruimingen met meerder afvalsoorten.

Bij Hartog Containers verhuren wij grofvuil containers in verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor een geschikte container. Of je nu die zolder eindelijk wilt aanpakken, de garage grondig wilt opruimen of een complete huiselijke make-over plant, wij hebben de container die precies bij jouw project past. De verscheidenheid aan beschikbare formaten in containers maakt het mogelijk om precies die te kiezen die past bij jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact op, zodat wij kunnen bepalen wat de beste keuze is voor jouw klus.

Container bestellen voor het opruimen van jouw huis

Heb je een container nodig voor jouw huishoudelijk afval of andere afvalstromen die vrijkomen bij jouw huis opruiming? Bestel deze makkelijk en snel online! Bij Hartog Containers hebben we een groot aanbod aan containers beschikbaar in veel verschillende formaten. Naast dat we een ruime keuze hebben, zijn het ook nog eens goedkope containers waarvoor je geen borg hoeft te betalen. Huur je vandaag nog een container, dan wordt deze morgen al bij jou op de gewenste plek geleverd. Bovendien verzorgen wij de verwerking en afvoer van jouw afval. Dit maakt dat je snel en zorgeloos van start kunt met jouw tuin renovatie. Neem contact op voor meer informatie.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.