Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Ermelo

Sta je op het punt om te klussen en wil je een bouw- en sloopafvalcontainer huren in Ermelo? Bij Hartog Containers ben je aan het juiste adres! Met onze bouw- en sloopcontainers kun je gemakkelijk al je gemengde afval afvoeren. Bestel binnen enkele eenvoudige stappen op onze website een bouw- en sloopafvalcontainer in Ermelo tegen all-in tarieven. Onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Profiteer van onze voordelen en vind snel en gemakkelijk de perfecte container voor jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval mag in een bouw- en sloopafvalcontainer?

Met een bouw- en sloopafvalcontainer kun je snel en gemakkelijk al je bouwafval afvoeren. Hieronder valt onder andere glas, puin en ander bouwafval. Bij Hartog Containers bieden we bouw- en sloopafvalcontainers aan van 3 m³ tot wel 15 m³. Zo hebben we voor iedere klus een passende container beschikbaar.

Alle afvalsoorten beschikbaar in Ermelo

Als je een andere container nodig hebt voor jouw specifieke afval in Ermelo, heeft Hartog Containers een divers aanbod aan containeropties. Naast bouw- en sloopafvalcontainers bieden we ook andere typen containers aan. Zo zijn er bouwafvalcontainers geschikt voor het afvoeren van inboedel en isolatiemateriaal. Daarnaast zijn er grofvuilcontainers voor diverse soorten afval, zoals kasten, bedden en vloerbedekking. We hebben ook schoon puin containers waarin je al je puin kwijt kunt. Voor specifieke afvalsoorten hebben we ook aparte containers beschikbaar. Denk hierbij aan dakafvalcontainers voor dakleer, bitumen en isolatiematerialen, groenafvalcontainers voor takken, snoeiafval en bladeren, en houtafvalcontainers voor hout, multiplex en spaanplaat. Bovendien hebben we grondafvalcontainers voor schone grond, aarde en zand. Als je meer informatie nodig hebt over welke container het beste past bij jouw behoeften, staan we klaar om je te helpen!

Waarom je voor Hartog Containers wilt kiezen?

Ben je op zoek naar een bouw- en sloopafvalcontainer in Ermelo? Kies dan voor Hartog Containers! Bij ons heb je de keuze uit een breed assortiment aan betaalbare containers, zonder dat je hier borg voor hoeft te betalen. We hechten veel waarde aan duidelijkheid en hanteren daarom all-in tarieven. Dit betekent dat het plaatsen, ophalen, afvoeren en verwerken van het afval bij de prijs inbegrepen zit. Bij ons geldt: geen verrassingen achteraf!

Snelle levering in Ermelo

Bij Hartog Containers geldt: vandaag besteld, morgen bezorgd in Ermelo! Dankzij onze snelle levering en betaalbare containers kun je eenvoudig en zorgeloos aan de slag met jouw geplande klus. Met onze containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb je nog vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container het beste past bij jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres of vul het contactformulier in. We staan klaar om je te helpen!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.