Skip to content

Dakafval container huren Lelystad

Ga je binnenkort jouw dak vervangen in Lelystad? Dan komt waarschijnlijk het nodige dakafval vrij. Dit dakafval kun je het beste afvoeren door een dakafval container te huren. Bij Hartog Containers helpen wij je hier graag bij. Door het gebruik van een dakafval container, kan je jouw afval makkelijk kwijt. Daarnaast zorgen wij voor de verwerking en afvoer van jouw dakafval. Je kan door enkele korte stappen te doorlopen een dakafval container huren in Lelystad tegen all-in tarieven. Bij Hartog Containers worden alle huurprijzen inclusief BTW weergegeven. Dankzij onze voordelen kan je makkelijk en snel beginnen met het vervangen van jouw dak!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Welke afvalsoorten kan ik in een dakafval container afvoeren?

Met een dakafval container in Lelystad van Hartog Containers kun je jouw dakafval eenvoudig laten vervoeren. Bij dakafval kun je denken aan de volgende afvalsoorten: dakleer, dakbedekking, bitumen, isolatiematerialen. Wij verhuren dakafval containers in verschillende formaten van 3m3 t/m 10 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus bij ons terecht kunt voor een passende container. Wij helpen je graag!

Naast dakafval containers verhuren wij ook andere soorten containers in Lelystad. Ben je op zoek naar een container voor een ander type afvalsoort? Dan kun je kiezen uit een van de volgende containers:

De voordelen van Hartog Containers

Zoek je een dakafvalcontainer in Lelystad? Dan is Hartog Containers de beste keuze. Wij bieden een breed assortiment aan containers tegen de scherpste prijzen, zonder borg te vragen. Duidelijkheid staat bij ons voorop. Bij Hartog Containers weet je altijd precies waar je aan toe bent bij het huren van een container, zonder onverwachte kosten. Onze all-inclusive prijzen omvatten het gratis plaatsen en ophalen van de containers. Bij het ophalen zorgen wij ook voor de afvalverwerking en -afvoer, waardoor jouw klus snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd!

Vandaag besteld, morgen al bezorgd in Lelystad!

Wil je vandaag een dakafval container huren bij Hartog Containers, dan wordt deze morgen al bij jou in Lelystad geleverd! Zo kun je zorgeloos en snel van start gaan met je geplande klus. Met de goedkoopste dakafval containers die Hartog Containers biedt, wordt jouw verbouwing gegarandeerd een succes.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw verbouwing of klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, ons e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.