Snelle levering!

Vandaag besteld, morgen geleverd

Alle soorten!

Alle formaten, alle soorten afval

Altijd de goedkoopste

In Gooi – en Eemland en Amsterdam!

FAQ

Wat is het voordeel om afval te scheiden?
Indien u meerdere afvalsoorten heeft kan het voordelig zijn om meerdere containers te bestellen. Bijvoorbeeld: puincontainer, houtcontainer en/of een aparte bouw en sloop container. Afhankelijk van de hoeveelheid afval.

Wat voor maat container heb ik nodig en hoeveel ruimte heb ik daarvoor nodig?
Dit is afhankelijk van de hoeveelheid afval dat u heeft. Een m3 (kubieke meter) is 1 meter lang x 1 meter breed x 1 meter hoog. De maten per container staan op de afbeeldingen vermeld, zodat u zelf kunt berekenen hoeveel ruimte u nodig heeft per container. (Houdt rekening met minimaal 3 meter breedte voor de vrachtwagen)

Mag de container verplaatst worden?
Nee, de container moet blijven staan zoals de chauffeur hem heeft neergezet. Als de container toch verplaatst is, waardoor de chauffeur hem niet kan meenemen, wordt er een misrit berekend van € 85,-.

Mag ik de container op mijn eigen oprit of in mijn tuin laten plaatsen?
Ja, het plaatsen van een container op uw oprit of in uw tuin is alleen mogelijk als hiervoor voldoende ruimte is. Het is altijd aan de chauffeur om dit ter plekke te besluiten in verband met de ruimte die de vrachtwagen nodig zal hebben voor het plaatsen en het afvoeren van de container. Het plaatsen van een container op uw oprit of in uw tuin geschiedt altijd op uw eigen risico. Eventuele schade aan het straatwerk, begroeiing, overige ondergrond, omheining, bomen en overige opstal. Evenals schade aan/op de openbare weg, welke is veroorzaakt door het plaatsen of ophalen van de door u gehuurde container.

Mag ik achteraf beslissen er ander afval in te gooien?
Ja, dat is mogelijk. Zie onder betalingen hoe dit qua betaling wordt afgehandeld.

Waar kan ik terecht voor mijn overige vragen?
U kunt telefonisch contact opnemen met 033 461 7180 of via de e-mail info@hartog-containers.nl.

BestellenKan ik ook telefonisch bestellen?
Ja, u kunt altijd telefonisch bestellen. Bel 033 461 7180.

Levert u door heel Nederland?
Ja, wij leveren door heel Nederland.

LeveringWat is de levertijd?
Op werkdagen; binnen 24u

Moet ik aanwezig zijn?
Nee, als u bereikbaar bent op een mobiele telefoon en indien u voldoende informatie omtrent plaatsing heeft gegeven op het bestel formulier hoeft u niet aanwezig te zijn. De chauffeur zal de container zo dicht mogelijk bij de opgegeven locatie plaatsen. Indien u een specifieke locatie in gedachte heeft, dan moet deze plaats vrij zijn en moet u ook aanwezig zijn om deze plaats aan te geven. Zo voorkomt u een misrit en extra kosten.

Hoe hoog mag ik de container laden?
Tot maximaal 20cm. boven de rand. Indien er meer in de container zit wordt deze niet afgevoerd, dit in verband met de veiligheid. Er zal een extra rit in rekening gebracht worden.

Kan ik de bestelling annuleren?
Indien nog niet geplaatst rekenen wij €50,-. Indien de container reeds geplaatst is berekenen wij €85,-.

BetalingWat zijn de betalingsmogelijkheden?
Betalingen geschieden contant bij levering. Indien er toch ander afval in de container aanwezig is zullen wij hier een toeslag voor berekenen welke u achteraf gefactureerd krijgt. Wij melden u dit direct na ophaling indien mogelijk de zelfde dag.