Skip to content

6 m³ container voor Dakafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

6 m³ container voor Grondafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

6 m³ container voor Groenafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

Let op: geen grond/tuingrond in de groenafval container.

6 m³ container voor Houtafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

6 m³ container voor Schoon puin

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

6 m³ container voor Bouw- en sloopafval

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

6 m³ container voor Grofvuil

Bekijk hieronder wat je mag deponeren in deze container

Let op: indien er ander afval in de container aanwezig is, zullen wij hier een toeslag voor berekenen welke je achteraf gefactureerd krijgt.

Schoon metsel-, steen- en betonpuin, hout, metaal (leidingen, binten e.d), diverse kunststoffen en rubber, plaatmateriaal, vloerbedekking (maximaal 30%), verpakkingsmaterialen van kunststof, plastics, karton, gips.

Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal. Matrassen, ook matrassen van slaapbanken en ligstoelen. Huishoudelijk afval of bedrijfsafval, golfplaten, gipsvezelplaten. Dakleer, bitumen, dakgrind met aanklevend materiaal. Accu’s (bijtende of irriterende stoffen). Gevaarlijk en/ of (klein) chemisch afval. Autobanden, fietsbanden, motorbanden e.d. Apparaten met accu’s en batterijen. Koelkast, vriezer of andere vloeistof houdende apparaten. Stoffen die stankoverlast veroorzaken. Verf en verdunningsresten (chemisch afval). Organisch afval. Gasflessen.

Baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen, grind, natuursteen, kalkzandsteen

Asfalt, gasbeton / Ytong / Cellenbeton, gips, gipsblokken, gipsplaten, dakgrind, glas

Spaanplaat, multiplex, MDF, geperst hout, vezelplaat, hardhout, deuren zonder ruiten en metaal, geverfd hout, laminaat

Bielzen, geïmpregneerd/ gewolmaniseerd hout, verbrand hout, niet-houten materialen, ondervloeren

Takken, Snoeiafval, Bladeren, Grasmaaisel.

Let op: geen grond/tuingrond in de groenafval container.

Bielzen, Grond en tuinaarde, Zand, Graszoden, Japanse duizendknoop (plantensoort)

Dakleer, Dakbedekking, Bitumen (en voorgaande verlijmd met isolatiematerialen)

Andere materialen

Visueel schone grond, Tuinaarde, Graszoden, Zand, Klei

Vervuilde grond, Mogelijk verontreinigde grond, Grond met Japanse duizendknoop (plantensoort)

Kasten, Bedden, Vloerbedekking/ linoleum/ vloerzeil, Keukenbladen, Stoelen, Banken, Tafels.

Matrassen, koelkasten en vriezers. (tenzij er een toeslag wordt betaald)
Autobanden.

Clear

Vulzand bijbestellen?

Bij deze container is er de mogelijkheid om van 1 m³ t/m maximaal 5 m³ aan vulzand bij te bestellen.

Bekijk of wij ook vulzand in jouw plaats leveren. Doe de postcode check!

Container 6 m3

Heb jij binnenkort een container van 6 m³ nodig om te klussen? Bij Hartog Containers ben je hiervoor aan het juiste adres! Het is bij ons mogelijk om deze te huren. Onze container van 6 m³ is 350 cm in de lengte, 180 cm in de breedte en 100 cm in de hoogte. Hieronder wordt weergegeven welk afval wel en niet is toegestaan per type container. Dit maakt dat je weet welke container jij nodig hebt voor het afvoeren van jouw vrijkomende afval.

Let op: wanneer er ander afval in de container aanwezig is dan wij hebben vermeld op de website, verrekenen wij hiervoor een toeslag en ontvang je achteraf een factuur van ons.

Bij Hartog Containers heb je de keuze uit containers van verschillende formaten die geschikt zijn voor iedere afvalsoort. Als je op werkdagen bij ons besteld, bezorgen wij de containers binnen 24 uur op de aangegeven locatie. Daarnaast halen wij jouw afval op en zorgen wij zelf voor de verwerking. Dit alles zit inbegrepen in onze all-in tarieven!

 

Container 6 m³ huren?

Wil jij graag achterhalen of het huren van een container van 6 m³ geschikt is voor je geplande klus of wil je weten welke container je nodig hebt voor welk afvalsoort? Wij adviseren je graag! Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via de mail, telefoon of het contactformulier. Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte container voor jouw geplande klus!

Hoogte lading container
Onze container van 6 m³ kan tot maximaal 20 centimeter boven de rand worden gevuld. Als je de container hoger laadt, voeren wij deze niet af vanwege de veiligheid van onze chauffeurs. Dat betekent dat onze chauffeurs een extra rit moeten rijden, wat ertoe leidt dat er extra kosten in rekening worden gebracht.

Levering container
De containers worden op werkdagen binnen 24 uur geleverd. Gaat jouw voorkeur naar een bepaald dagdeel? Dan is het mogelijk om je gewenste tijdstip aan te geven in het bestelformulier. Hiervoor is het goed om te weten dat wij onze containers doordeweeks tot uiterlijk 18.00 uur bezorgen.

Aanwezigheid bij plaatsing
Je hoeft niet aanwezig te zijn voor de plaatsing van de container. Echter, dit geldt alleen als je op het bestelformulier genoeg informatie hebt gegeven over de locatie waar de container wordt geplaatst. Daarbij moet je telefonisch bereikbaar zijn. Onze chauffeur zal de door jou bestelde container zo dichtbij mogelijk op de gewenste locatie plaatsen. Indien je een specifieke locatie in gedachten hebt, kun je dit op onze website vermelden. Hierbij is het wel van belang om aanwezig te zijn bij de plaatsing, zodat je de gewenste plaats voor de container aan kunt geven. Hiervoor dien jij voorafgaand de plek vrij te maken. Op deze manier voorkomen we een verkeerde rit en extra kosten.

Annuleren bestelling
Het kan gebeuren dat je bestelling wegens omstandigheden geannuleerd moet worden. Bij Hartog Containers kun je je bestelling kosteloos annuleren, indien de container nog niet is geplaatst of de chauffeur nog niet onderweg is. Is er sprake van een van deze gevallen, dan wordt er wel €102,85 in rekening gebracht. Dit bedrag wordt afgetrokken van je reeds betaalde bedrag. Wat hieruit resteert, krijg je vervolgens van ons terug.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.