Skip to content

Grofvuil container huren in Leusden

Heb jij binnenkort een grofvuil container in Leusden nodig voor een geplande klus? Dan kun je bij Hartog Containers terecht! Met onze grofvuil containers kun jij je afval op een gemakkelijke manier kwijt. Bovendien zorgen wij zelf voor de afvoer en verwerking van jouw afval. Je kunt via enkele korte stappen tegen all-in tarieven een grofvuil container in Leusden bij ons huren. Onze huurprijzen worden altijd inclusief BTW weergegeven. Dankzij de voordelen van Hartog Containers kun je snel en gemakkelijk met een passende container van start met jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten zijn geschikt voor een grofvuil container?

Met een grofvuil container is het mogelijk om jouw gemengde afval op een snelle en gemakkelijke manier af te voeren. Bij gemengd afval kun je denken aan oude inboedel, zoals kasten, bedden, keukenbladen, banken, etc. Wij bieden containers aan van verschillende formaten met de scherpste prijzen. De formaten variëren van 3 m3 tot wel 15 m3. Hierdoor kom je bij ons altijd tot een passende container voor jouw klus.

Heb jij toch een andere container in Leusden nodig voor het afvoeren van jouw afval? Wij bieden naast grofvuil containers ook de volgende type containers:

 • Bouw- en sloopafval container: voorbeelden van afvalsoorten voor deze container zijn hout, metaal en vloerbedekking
 • Puincontainer: voorbeelden van afvalsoorten voor deze container zijn baksteenpuin, betonpuin, keramiek en tegelwerk
 • Bouwafval container: voorbeelden van afvalsoorten voor deze container zijn oude inboedel en grofvuil
 • Houtafval container: voorbeelden van afvalsoorten voor deze container zijn geverfd hout, multiplex, spaanplaat en hardhout
 • Grondafval container: voorbeelden van afvalsoorten voor deze container zijn visueel schone grond, tuinaarde, graszoden en klei
 • Groenafval container: voorbeelden van afvalsoorten voor deze container zijn takken, bladeren en snoeiafval
 • Dakafval container: voorbeelden van afvalsoorten voor deze container zijn dakleer, bitumen en isolatiematerialen

De voordelen van Hartog Containers

Wil jij een puincontainer huren in Leusden? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie. Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment aan containers met de scherpste prijzen. Containers waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Wij werken namelijk altijd met all-in tarieven. Hier zit ook het gratis plaatsen en ophalen van jouw container bij inbegrepen. Bovendien zorgen wij bij het ophalen van je container voor de verwerking en de afvoer van jouw afval. Bij Hartog Containers weet jij altijd goed waar je aan toe bent.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wil je vandaag een grofvuil container in Leusden bij ons bestellen? Dan wordt deze morgen al bij jou geleverd. Dit maakt dat je snel en zorgeloos kunt beginnen aan jouw klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 50, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.