Skip to content

De badkamer verbouwen

Wil je jouw badkamer verbouwen, omdat de badkamer toe is aan vernieuwing of ben je net verhuisd en is de badkamer niet jouw smaak? Dan is het misschien tijd om jouw badkamer te verbouwen. Dit kan je zelf doen of je kan het uitbesteden, maar voordat je begint aan een verbouwing is het goed om te bedenken wat jouw wensen zijn. Hoe wil je dat de badkamer eruitziet? Voor welke stijl, kleur en welke indeling kies je? Al deze keuzes hebben invloed op de gehele verbouwing. Maar waar begin je?

Hoe gaat je badkamer eruit zien?

De badkamer verbouwen kan een aanzienlijk verschil maken in de uitstraling en de functionaliteit van je huis. De eerste stap is belangrijk, namelijk het ontwerpen van je badkamer en het maken van een duidelijk plan. Maak bijvoorbeeld een moodboard, waarin je jouw stijl verwerkt of laat je inspireren via Pinterest.

Ontwerp en indeling: klaar om te verbouwen!

Een doordacht ontwerp en indeling is onmisbaar voor een functionele en aantrekkelijke badkamer. Bekijk hoe je de ruimte het beste kunt benutten. Het behouden van de huidige indeling is (vaak) het goedkoopste, omdat er dan geen leidingen verlegd hoeven te worden. Daarnaast is het bepalen van de lichtpunten ook van belang. Als je jouw keuzes heb gemaakt en het ontwerp klaar is, dan kan de verbouwing beginnen. Aan de hand van de grootte van de verbouwing kun je bepalen of je de klus zelf gaat doen of dat je dit uitbesteedt.

Badkamer verbouwen: sloop- en verbouwingsafval

Klaar om te beginnen met de verbouwing? Het verbouwen van een badkamer begint bij het slopen van de huidige badkamer. Bij zo’n verbouwing komt er veel afval vrij. Waar laat je dit afval en hoe voer je dit af? Dan is het belangrijk om van tevoren een container te regelen, zodat je tijdens jouw badkamer verbouwing eenvoudig jouw afval kwijt kan. De bouwafval container of de grofvuil container is de meest geschikte container voor een badkamer verbouwing. Hierin kan je namelijk alles kwijt, zowel tegels, de vloer, het toilet, een badkuip, wastafels, de douche en wanden. Heb je alleen maar een container nodig voor tegels, dan is de puincontainer de beste optie.

Bij Hartog Containers hebben we een groot aanbod aan containers beschikbaar in veel verschillende formaten, namelijk van 3m3 tot 15m3 containers. Naast dat we een ruime keuze hebben, zijn het ook nog eens goedkope containers waarvoor je geen borg hoeft te betalen. Huur je vandaag nog een container, dan wordt deze morgen al bij jou op de gewenste plek geleverd. Bovendien verzorgen wij de verwerking en afvoer van jouw afval. Jouw badkamer verbouwen kan snel en zorgeloos!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.