Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Nijkerk

Ga jij binnenkort klussen, verhuizen of verbouwen en wil je hiervoor een bouw- en sloopafval container huren in Nijkerk? Dan ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze bouw- en sloopafval container kun jij je gemengde afval makkelijker kwijt tijdens het klussen. Daarnaast zorgen wij zelf voor de verwerking en de afvoer van je afval. Bij ons kun je binnen enkele korte stappen een container huren in Nijkerk. Wij verhuren onze containers tegen all-in tarieven. Deze prijzen worden dan ook inclusief BTW weergegeven. Met de voordelen van Hartog Containers kom je snel en gemakkelijk tot een geschikte puincontainer voor jouw klus in Nijkerk!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Geschikt afval voor een bouw- en sloopafval container

Je kunt op een gemakkelijke manier jouw gemengde afval met een bouw- en sloopafval container laten afvoeren. Voorbeelden van gemengd afval zijn: glas, puin of inboedel. Bij Hartog Containers kun je kiezen uit bouw- en sloopafval containers van verschillende formaten van 3 m3 tot wel 15 m3. Voor iedere klus, groot of klein, kun je terecht bij Hartog Containers.

Heb je toch een andere type container in Nijkerk nodig voor je afvalsoort? Dan verhuren wij naast bouw- en sloopafval containers ook de volgende containers:

 • Bouwafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld oude inboedel, metaal en glas
 • Dakafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld dakleer, isolatiematerialen en bitumen
 • Groenafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld snoeiafval, takken en bladeren
 • Grofvuil container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld bedden, kasten en vloerbedekking
 • Houtafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld hardhout, multiplex, geverfd hout en spaanplaat
 • Puincontainer: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld betonpuin, baksteenpuin, keramiek en tegelwerk
 • Grondafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld visueel schone grond, graszoden, tuinaarde en klei

De voordelen van Hartog Containers

Hartog Containers is gegarandeerd de beste optie wanneer je een container wilt huren! Je hebt bij ons de keuze uit een breed assortiment aan containers met de scherpste all-in prijzen. Hiervoor hoef je geen borg te betalen. Wij plaatsen, halen en verwerken zelf het afval. Binnen onze werkwijze hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Je komt hierdoor niet voor enige verrassingen te staan.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Huur je vandaag een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Nijkerk geleverd! Heb je liever een andere levertijd? Dat is bij ons geen probleem. Via onze website geef je zelf aan wat jouw gewenste levertijd is en wij zorgen ervoor dat je container die dag op jouw gewenste locatie staat. Hierdoor kun je snel en zorgeloos beginnen aan jouw klus. Met de goedkoopste bouw- en sloopafval containers die Hartog Containers biedt, wordt je klus gegarandeerd een succes!

Vraag jij je af welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je graag weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Dan kun je gerust contact opnemen via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen over bouw- en sloopcontainers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur. Je kunt het gewenste tijdstip van leveren tijdens je bestelling (in blokken van 4 uur) aangeven. Dit is het voorkeurstijdstip. Wij kunnen echter niet garanderen dat op het gewenste tijdstip de container ook geleverd wordt. Ook wij moeten ons aan de verkeersregels houden 😊. Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

In een bouw- en sloopafvalcontainer mag je allerlei sloopafval afvoeren dat vrijkomt bij jouw (ver)bouw. Denk bijvoorbeeld aan gipsplaten, isolatiemateriaal, metaal, glas, plastic of ander puin. Maar ook plaatmateriaal, vloerbedekking en steen- en betonpuin kun je in een bouw- en sloopafvalcontainer kwijt.

Ja, maar hiervoor moet je wel een vergunning aanvragen bij de gemeente. Wij leveren de container binnen 24 uur na je bestelling. Helaas kan het bij de gemeente wat langer duren, dus vraag je vergunning tijdig aan!

Welk formaat bouw- en sloopafvalcontainer je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Heb je een klein project, zoals een toiletrenovatie? Dan heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 bouw- en sloopafvalcontainer. Ga je je hele huis renoveren? Dan raden wij al snel een 10 m3 bouw- en sloopafvalcontainer aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.