Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Soest

Ben jij van plan om binnenkort te gaan klussen en heb je hierbij een bouw- en sloopafval container nodig in Soest? Dan ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze bouw- en sloopafval containers kun jij je gemengde afval een stuk gemakkelijker kwijt tijdens het klussen. Op onze website kun je binnen enkele korte stappen een container in Soest huren. Wij verhuren onze containers tegen all-in tarieven en deze worden dan ook inclusief BTW weergegeven. Met de voordelen van Hartog Containers kom je snel en eenvoudig tot een geschikte puincontainer voor jouw klus in Soest!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten zijn geschikt voor een bouw- en sloopafval container?

Je kunt op een gemakkelijke manier jouw gemengde afval kwijt in een bouw- en sloopafval container. Bij gemengd afval kun je denken aan afval als glas, puin of inboedel. Bij Hartog Containers kun je kiezen uit bouw- en sloopafval containers van verschillende formaten, van 3 m3 tot wel 15 m3. Je kunt voor iedere klus, groot of klein, terecht bij Hartog Containers voor een geschikte container.

Wens jij toch liever een andere type container voor je afvalsoort? Wij verhuren naast bouw- en sloopafval containers ook de volgende containers in Soest:

 • Bouwafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld oude inboedel en glas
 • Dakafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld dakleer, bitumen en isolatiematerialen
 • Groenafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld bladeren, takken en snoeiafval
 • Grofvuil container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld kasten, bedden en vloerbedekking
 • Houtafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld multiplex, spaanplaat, hardhout en geverfd hout
 • Puincontainer: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld baksteenpuin, betonpuin, keramiek en tegelwerk
 • Grondafval container: geschikte afvalsoorten zijn bijvoorbeeld visueel schone grond, klei, tuinaarde en graszoden

De voordelen van Hartog Containers

Als je container wilt huren, is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Bij ons heb je de keuze uit een breed assortiment aan containers met de scherpste prijzen. Wij werken met all-inclusive prijzen. Dit betekent dat je geen borg hoeft te betalen bij het huren van een container. Wij plaatsen en halen de containers zelf op en zorgen gratis voor de verwerking van het afval. Binnen onze werkwijze hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en weet jij exact wat jou te wachten staat.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Huur je vandaag een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Soest geleverd! Heb je liever een andere levertijd? Dat is bij ons geen probleem. Bij Hartog Containers kies je zelf jouw gewenste levertijd en zorgen wij ervoor dat je container die dag op jouw gewenste locatie staat. Je kunt hierdoor snel en zorgeloos beginnen met jouw geplande klus. Met de goedkoopste bouw- en sloopafval containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Vraag jij je af welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je graag weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Dan kun je gerust contact opnemen via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen over bouw- en sloopcontainers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur in Soest 😊.

Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

In een bouw- en sloopafvalcontainer mag je allerlei sloopafval afvoeren dat vrijkomt bij jouw (ver)bouw. Denk bijvoorbeeld aan gipsplaten, isolatiemateriaal, metaal, glas, plastic of ander puin. Maar ook plaatmateriaal, vloerbedekking en steen- en betonpuin kun je in een bouw- en sloopafvalcontainer kwijt.

Ja, maar hiervoor moet je wel een vergunning aanvragen bij de gemeente. Wij leveren de container binnen 24 uur na je bestelling. Helaas kan het bij de gemeente wat langer duren, dus vraag je vergunning tijdig aan!

Welk formaat bouw- en sloopafvalcontainer je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Heb je een klein project, zoals een toiletrenovatie? Dan heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 bouw- en sloopafvalcontainer. Ga je je hele huis renoveren? Dan raden wij al snel een 10 m3 bouw- en sloopafvalcontainer aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

 • Autobanden: € 54,45 p/st
 • Brandblussers: € 54,45 p/st
 • Matrassen€ 54,45 p/st
 • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
 • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
 • Gasfles: € 484,00 p/st
 • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.