Skip to content

Dakafval container huren Hilversum

Ga je binnenkort jouw dak vervangen in Hilversum? Dan komt waarschijnlijk het nodige dakafval vrij. Dit dakafval kun je het beste afvoeren door een dakafval container te huren. Bij Hartog Containers helpen wij je hier graag bij. Door het gebruik van een dakafval container, kan je jouw afval makkelijk kwijt. Daarnaast zorgen wij voor de verwerking en afvoer van jouw dakafval. Je kan door enkele korte stappen te doorlopen een dakafval container huren in Hilversum tegen all-in tarieven. Bij Hartog Containers worden alle huurprijzen inclusief BTW weergegeven. Dankzij onze voordelen kan je makkelijk en snel beginnen met het vervangen van jouw dak!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Welke afvalsoorten kan ik in een dakafval container afvoeren?

Met een dakafval container in Hilversum van Hartog Containers kun je jouw dakafval eenvoudig laten vervoeren. Bij dakafval kun je denken aan de volgende afvalsoorten: dakleer, dakbedekking, bitumen, isolatiematerialen. Wij verhuren dakafval containers in verschillende formaten van 3m3 t/m 10 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus bij ons terecht kunt voor een passende container. Wij helpen je graag!

Naast dakafval containers verhuren wij ook andere soorten containers in Hilversum. Ben je op zoek naar een container voor een ander type afvalsoort? Dan kun je kiezen uit een van de volgende containers:

De voordelen van Hartog Containers

Zoek je een dakafvalcontainer in Hilversum? Dan is Hartog Containers de beste keuze. Wij bieden een breed assortiment aan containers tegen de scherpste prijzen, zonder borg te vragen. Duidelijkheid staat bij ons voorop. Bij Hartog Containers weet je altijd precies waar je aan toe bent bij het huren van een container, zonder onverwachte kosten. Onze all-inclusive prijzen omvatten het gratis plaatsen en ophalen van de containers. Bij het ophalen zorgen wij ook voor de afvalverwerking en -afvoer, waardoor jouw klus snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd!

Vandaag besteld, morgen al bezorgd in Hilversum!

Wil je vandaag een dakafval container huren bij Hartog Containers, dan wordt deze morgen al bij jou in Hilversum geleverd! Zo kun je zorgeloos en snel van start gaan met je geplande klus. Met de goedkoopste dakafval containers die Hartog Containers biedt, wordt jouw verbouwing gegarandeerd een succes.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw verbouwing of klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, ons e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen over dakafval containers

Indien je op werkdagen bestelt, leveren wij de container binnen 24 uur in Hilversum. Je kunt het gewenste tijdstip van leveren tijdens je bestelling (in blokken van 4 uur) aangeven. Dit is het voorkeurstijdstip. Wij kunnen echter niet garanderen dat op het gewenste tijdstip de container ook geleverd wordt. Ook wij moeten ons aan de verkeersregels houden 😊.

Vandaag besteld, is morgen al geleverd. De volgende uitzonderingen gelden hiervoor: de zondagen en de feestdagen.

De volgende materialen mogen in een dakafval container: dakleer, dakbedekking, en bitumen. Ook als er isolatiematerialen verlijmd zijn aan een van deze materialen mag je ze afvoeren in een dakafval container.

Wat er niet in een dakafval container mag zijn alle materialen die niet vallen onder: dakleer, dakbedekking en bitumen (en voorgaande verlijmd met isolatiematerialen). Dit komt omdat dakafval een heel specifieke afvalsoort is en je dus alleen deze materialen kwijt kunt in deze container.

Welk formaat dakafval container je het beste kunt bestellen is afhankelijk van je project. Heb je een klein dak dat je gaat vervangen? Dan heb je waarschijnlijk wel genoeg aan een 3m3 dakafvalcontainer. Ga je je grotere delen of je volledige dag dak renoveren? Dan raden wij je een 6m3 dakafval container of een 10 m3 dakafvalcontainer aan. Meer informatie over welk formaat container je nodig hebt kun je vinden in de blog: De juiste afvalcontainer kiezen.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.