Skip to content

Puincontainer huren in Barneveld

Heb jij een klus als een verbouwing, opruiming of verhuizing gepland staan, waarvoor je een puincontainer in Barneveld nodig hebt? Dan staat Hartog Containers voor je klaar! Met onze puincontainers kun jij je puinafval op een gemakkelijke manier laten afvoeren. Dit maken wij nog makkelijker voor je door het verzamelde puinafval zelf af te voeren. Is je container eenmaal vol, dan kun je dit bij ons melden en halen wij de container gratis op. Wij werken altijd met all-in tarieven. Dit maakt dat je geen extra kosten hoeft te betalen voor het leveren, ophalen of verwerken van jouw puinafval. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Kortom: met de voordelen van Hartog Containers kom je snel en eenvoudig tot een geschikte puincontainer voor jouw klus in Barneveld!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m3


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten mogen in een puincontainer?

Een puincontainer maakt het mogelijk om tijdens het klussen je puinafval gemakkelijk kwijt te kunnen. Bij puinafval kunt je denken aan afval als baksteen, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij verhuren containers van 3 m3 tot wel 15 m3, waardoor je bij ons altijd tot de container komt die het meest passend is bij jouw klus!

Heb je toch een andere type container in Barneveld nodig voor jouw afvalsoort? Naast puincontainers verhuren wij de volgende containers:

De voordelen van Hartog Containers

Wil jij een container huren? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Wij bieden een ruim assortiment aan containers met de scherpste prijzen. Containers waarvoor je overigens geen borg hoeft te betalen. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Dit maakt dat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent, zonder voor extra kosten te staan. Wij werken met all-in tarieven. Hieronder valt ook het gratis plaatsen en ophalen van je bestelde container. Bovendien zorgen wij bij het ophalen van de container voor de verwerking en afvoer van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel jij vandaag nog een puincontainer bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Barneveld geleverd! Dit betekent dat je met onze containers snel en zorgeloos van start kunt gaan met je geplande klus. En één ding is zeker: met onze goedkoopste containers wordt de klus gegarandeerd een succes!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 52, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.