Skip to content

Huur een bouw- en sloopafval container in Almere

Ben je van plan om binnenkort te gaan klussen en heb je een bouw- en sloopafvalcontainer nodig in Almere? Dan ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Bij ons kun je eenvoudig een bouw- en sloopafvalcontainer huren in Almere via een paar eenvoudige stappen, en dit alles tegen all-in tarieven. De huurprijzen van onze containers zijn inclusief BTW. Profiteer snel van onze voordelen en huur een bouw- en sloopafvalcontainer die perfect aansluit bij jouw klus!

Container 3 m³








Container 6 m³








Container 10 m³






Container 10 m³ gesloten






Container 15 m³





Grofvuil





Bouw- en sloop






Schoon puin




Houtafval






Groenafval






Grondafval



Dakafval





Welke afvalsoorten mag ik in mijn bouw- en sloopafval container afvoeren?

Met een bouw- en sloopafvalcontainer kun je eenvoudig jouw bouwafval snel en efficiënt laten afvoeren. Onder bouw- en sloopafval vallen diverse materialen, waaronder glas, puin, hout, gipsplaten, metalen en ander bouwafval. Onze containers zijn geschikt voor het afvoeren van een breed scala aan materialen die bij bouw- en sloopwerkzaamheden vrijkomen. Zo kun je met onze containers niet alleen glas, puin en bouwafval afvoeren, maar ook bijvoorbeeld houtresten, metalen, keramiek en isolatiemateriaal. Je hebt bij ons de keuze uit containers van verschillende formaten van 3 m3 tot wel 15 m3 en wij bieden zowel open als gesloten containers aan.

Wil je toch een andere type container voor jouw geplande klus?

Dan kun je ook de volgende type containers bij ons huren. Wij bieden een scala aan containers voor diverse soorten afval, zodat je gemakkelijk en efficiënt kunt afvoeren wat je nodig hebt. Voor bouwafval hebben we speciale containers die geschikt zijn voor materialen zoals inboedel en gips. Als je dakwerkzaamheden uitvoert, hebben we containers voor dakafval, waaronder dakleer, bitumen en isolatiematerialen. Voor groenafval, zoals takken, snoeiafval en bladeren, hebben we groenafvalcontainers beschikbaar in Almere. Grofvuilcontainers zijn ideaal voor het afvoeren van items zoals kasten, bedden en vloerbedekking. Houtafvalcontainers zijn geschikt voor diverse houtmaterialen, zoals multiplex, hardhout, spaanplaat en geverfd hout. Als je te maken hebt met puin, bieden we puincontainers aan voor materialen zoals baksteenpuin, betonpuin, keramiek en tegelwerk. Tenslotte, voor grondafval, hebben we containers beschikbaar voor onder andere visueel schone grond, tuinaarde, graszoden en klei. Met onze diverse selectie aan containers vind je altijd de juiste oplossing voor het afvoeren van jouw specifieke afval.

Daarom Hartog Containers!

Wanneer je op zoek bent naar een bouw- en sloopafvalcontainer in Almere, is Hartog Containers absoluut de beste keuze! Bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan betaalbare containers. We hanteren alleen all-inclusive prijzen, dus je hoeft geen borg te betalen. Onze service omvat gratis plaatsing en ophaling van de containers, evenals de verwerking en afvoer van al het afval. Transparantie is voor ons van groot belang. Bij ons weet je altijd precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen.

Wat is de levertijd van een bouw- en sloopafval container?

Wanneer je vandaag een bouw- en sloopafvalcontainer huurt bij Hartog Containers, kan deze al de volgende dag bij jou in Almere worden afgeleverd! Als je een andere leverdatum verkiest, is dat ook mogelijk. Kies simpelweg jouw gewenste datum en wij zorgen ervoor dat de container op die dag op jouw locatie wordt geplaatst. Op die manier kun je zonder zorgen en snel aan de slag met jouw geplande klus. Met de meest voordelige bouw- en sloopafvalcontainers die Hartog Containers aanbiedt, ben je verzekerd van een succesvolle klus.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.