Skip to content

Grofvuil container huren Almere
doe je bij Hartog Containers

Ben je van plan binnenkort een grofvuilcontainer te huren in Almere voor een project? Hartog Containers staat voor je klaar! In onze grofvuilcontainers kun je gemakkelijk je afval kwijt, en wij zorgen voor de afvoer en verwerking ervan. Met slechts enkele eenvoudige stappen kun je bij ons een grofvuilcontainer huren tegen all-in tarieven in Almere. Onze huurprijzen zijn altijd inclusief BTW. Met de voordelen van Hartog Containers heb je snel en moeiteloos een geschikte container voor jouw project!

Container 3 m³








Container 6 m³








Container 10 m3






Container 10 m³ gesloten






Container 15 m³





Grofvuil





Bouw- en sloop






Schoon puin




Houtafval






Groenafval






Grondafval



Dakafval





Grofvuil afvoeren in Almere? Huur een grofvuil container

Je kunt je gemengde afval snel en gemakkelijk laten afvoeren in onze grofvuil containers. Maar wat mag er allemaal in een grofvuil container? Met gemengd afval ofwel grofvuil wordt afval als oude inboedel bedoeld. Denk hierbij aan kasten, bedden, keukenbladen, banken, etc.
Wij verhuren containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je bij ons voor iedere klus, klein of groot, tot een container komt die geschikt is.

Container 3m³ Container 6m³ Container 10m³ Container 10m³ gesloten Container 15m³

Alle afvalsoorten

Heb je toch een andere container nodig om jouw afval in kwijt te kunnen? Wij verhuren naast grofvuil containers ook de volgende type containers:

Een bouwafval container is geschikt voor afval als inboedel en grofvuil. Dakafvalcontainers zijn geschikt voor afval als dakleer, bitumen en isolatiematerialen. Groenafval container: geschikt voor afval als takken, snoeiafval en bladeren. Ook bieden we houtafval containers aan, geschikt voor afval als multiplex, hardhout, spaanplaat en geverfd hout. Puincontainers zijn geschikt voor afval als baksteenpuin, betonpuin, keramiek en tegelwerk. In Bouw- en sloopafval containers kun je afval als hout, metaal en vloerbedekking kwijt. Ten slotte bieden we ook grondafval containers aan, geschikt voor afval als visueel schone grond, tuinaarde, graszoden en klei.

De voordelen van Hartog Containers

Ben je op zoek naar een containerverhuur? Dan is Hartog Containers de beste keuze voor jou! Waarom? Omdat we een breed assortiment aan containers aanbieden tegen de scherpste prijzen. Daarnaast hechten we veel waarde aan duidelijkheid, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. We werken met all-in tarieven, waarvoor je geen borg hoeft te betalen. Onze containers worden gratis geplaatst op de afgesproken locatie en gratis opgehaald. Bovendien regelen we bij het ophalen de afvoer en verwerking van het verzamelde afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Als je vandaag nog een grofvuilcontainer bij ons bestelt in Almere, bezorgen wij deze morgen al bij je thuis. Zo kun je snel en zonder zorgen beginnen aan jouw geplande klus. En met de voordeligste containers van Hartog Containers ben je verzekerd van succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je advies over welke container het beste past bij jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, ons e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.