Skip to content

Grofvuil container huren Zeewolde

Ga jij binnenkort klussen en wil je hiervoor een grofvuil container huren in Zeewolde? Dan staat Hartog Containers voor je klaar! Dankzij onze grofvuil containers kun je jouw grofvuil op een gemakkelijke manier kwijt. Daarnaast zorgen wij zelf voor de afvoer en verwerking van het afval. Bij ons kun je via enkele korte stappen tegen all-in tarieven een grofvuil container huren in Zeewolde. Al onze prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Met de voordelen van Hartog Containers kom je snel en eenvoudig tot een geschikte container voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Grofvuil afvoeren in Zeewolde

Een grofvuil container maakt het mogelijk om gemengd afval op een gemakkelijke manier te laten afvoeren. Bij gemengd afval kun je denken aan oude inboedel. Voorbeelden van oude inboedel zijn kasten, bedden, keukenbladen, banken, etc. Wij verhuren containers van 3 m3 tot 15 m3 met de scherpste prijzen. Dit maakt dat je bij ons altijd tot een container komt die passend is bij jouw geplande klus.

Ben je toch op zoek naar een andere type container in Zeewolde voor je afval? Naast grofvuil containers kun je ook voor de volgende containers bij ons terecht:

De voordelen van Hartog Containers

Wil jij een container huren? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Waarom? Wij bieden een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Zonder dat je hier borg voor hoeft te betalen. In onze werkwijze hanteren wij all-in tarieven. Het gratis brengen en ophalen van de container valt hier ook onder. Bovendien zorgen we bij het ophalen van de container altijd voor de verwerking en afvoer van het afval. Doordat wij veel waarde hechten aan duidelijkheid, weet je altijd waar je bij ons aan toe bent. Zonder dat je bang hoeft te zijn voor enige extra kosten.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel je vandaag nog een grofvuil container bij ons? Dan wordt deze morgen al bij jou in Zeewolde geleverd. Dit maakt dat je snel en zorgeloos kunt beginnen aan jouw klus. En met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, ons e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.