Skip to content

Puincontainer huren in Zeewolde

Wil jij binnenkort gaan klussen? Dan wil je vast je vrijkomende afval tijdens het klussen op een gemakkelijke manier kwijt. Een puincontainer kan hierbij helpen. Wil jij daarom graag een puincontainer huren in Zeewolde? Hartog Containers staat voor je klaar! Wij bieden een ruim assortiment goedkope containers waarmee het klussen een stuk makkelijker verloopt. Je hebt bij ons altijd te maken met all-in tarieven. Hierdoor hoef je geen extra kosten te verwachten voor het leveren, ophalen en/of verwerken van je puinafval.

Met onze voordelen huur je snel en eenvoudig een puincontainer in Zeewolde voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m3


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten mogen in een puincontainer?

Met een puincontainer kun jij je puinafval op een gemakkelijke manier laten afvoeren. Bij puinafval kun je denken aan baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij verhuren verschillende containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, tot de meest geschikte container komt voor jouw klus.

Heb je toch een andere type container in Zeewolde nodig voor je geplande klus? Dan kun je ook voor de volgende type containers bij ons terecht:

De voordelen van Hartog Containers

Wil je een container huren? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment goedkope containers. Containers waarvoor je geen borg betaalt. Wij werken altijd met all-in tarieven. Het gratis plaatsen en ophalen van de container valt hier ook onder. Bovendien zorgen wij bij het ophalen van de container ook voor het verwerken en afvoeren van het afval. Bij Hartog Containers weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel jij vandaag nog een container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Zeewolde geleverd. Dit betekent dat je zo snel en zorgeloos mogelijk van start kunt met jouw geplande klus. En één ding is zeker: met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus een succes!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 52, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.